Digitális oktatás

Kedves Szülők!

Köszönjük, hogy a digitális oktatás megvalósulásának első hetéről leírták véleményüket, kérésüket az osztályfőnöknek. A tapasztalatok összegzése után megpróbálunk eleget tenni kéréseiknek.
Igyekszünk osztályon belül összehangolni a tananyag mennyiségét és a feladatok küldésének ütemezését.
Igyekszünk egyértelműen megfogalmazni, hogy a gyermekük hogyan, milyen formában küldje el tanítójának, tanárának a megoldott feladatokat.
Nem kérünk videofelvételt a testnevelésből feladott mozgásformák elvégzéséről.
Nem kérünk otthoni nyomtatást.
Néhány szülő kérte, hogy a kollégák tartsanak online órát, és ott magyarázzák el a tananyagot. Ezt jelenleg nem tudjuk biztosítani. Azért nem tartunk rendszeresen online órát, mert nem garantálható, hogy adott időpontban minden gyerek a monitor előtt ül. Akik nem tudnak monitor elé ülni, nem szenvedhetnek hátrányt emiatt. Kérjük megértésüket!
Van olyan osztály, ahol folyamatban van videochat-es kapcsolat kiépítése. Egy adott időben a pedagógus a monitor előtt ülve online válaszol a tanulók kérdésére. Ez is jó megoldás, ha minden tanulónak van lehetősége bekapcsolódni.
Viszont lesznek kollégáink, akik küldenek videofelvételt, amit minden gyerek akkor néz meg, amikor arra lehetősége van.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a házi feladatok küldésének továbbra is elsődleges hivatalos csatornája a KRÉTA elektronikus napló. Többen jelezték, hogy nehézséget okoz a KRÉTA megnyitása, ezért hangsúlyozzuk, hogy emiatt ne aggódjanak. Minden házi feladatot elküldünk e-mailben illetve az osztályban alkalmazott más csatornán, így gyermekük nem marad le egyetlen feladatról sem.

Üdvözlettel:

Intézményvezetés

Tisztelt Szülők!
Amennyiben a KRÉTA rendszerbe belépési problémáik adódnak, kérjük keressék az osztályfőnököt, aki tud segíteni a belépési jelszavak létrehozásában.
Ha ez nem sikerül, jelezhetik a problémát az iskola@lencsesisuli.hu címen is.


Iskolapszichológus elérhetősége:
Barányiné Kalász Edit
email: ekalasz1977@gmail.com
telefon: 30/414-2068
web: iskolapszichologus.webnode.hu 

 

Kisegítő programok letöltése:
Zoom audio-video chat